Microsoft Copilot & AI

 


Na het succes van onze voorgaande workshops met als centraal thema Artificial Intelligence (AI) organiseren wij komende maand een nieuwe workshop rondom hetzelfde thema. Onze komende workshop is gericht op het effectief benutten van de AI mogelijkheden die Microsoft Copilot vandaag de dag (gratis) biedt.
Voor deze workshop hebben we Clifton Lenne, Managing Solution Architect bij Capgemini België uitgenodigd om ons te ondersteunen. Verder zal ook Carl Schuster, ICT-Manager van de Fernandes Group een bijdrage leveren.

Microsoft Copilot & AI

De workshop is speciaal ontworpen voor hoger opgeleide professionals die de grenzen van technologie willen verleggen met Microsoft Copilot en AI. Deze eendaagse workshop biedt een unieke kans om diep te duiken in de wereld van AI-gedreven technologieën binnen het Microsoft-ecosysteem.

Microsoft Copilot, een baanbrekend product in de suite van Microsoft, vertegenwoordigt de voorhoede van AI-innovatie. Het is ontworpen om professionals zoals u te ondersteunen bij het stroomlijnen van werkprocessen, het verbeteren van productiviteit en het ontginnen van nieuwe mogelijkheden in data-analyse en besluitvorming.

Deze workshop is niet zomaar een leerervaring; het is een interactieve ontdekkingsreis. U krijgt niet alleen een grondig begrip van wat Microsoft Copilot is en wat het kan, maar u leert ook hoe u deze geavanceerde tool effectief kunt toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden. Van het begrijpen van de basisprincipes tot het verkennen van geavanceerde functies, onze sessies zijn zorgvuldig ontworpen om zowel informatief als praktisch te zijn.

Doelstellingen

  1. Grondig Begrip van Microsoft Copilot: Deelnemers zullen een diepgaand inzicht verwerven in wat Microsoft Copilot is, inclusief zijn kernfuncties, mogelijkheden en de onderliggende AI-technologieën. Dit omvat een overzicht van hoe Copilot geïntegreerd is binnen het Microsoft-ecosysteem.
  2. Praktische Toepassing van Copilot in Bedrijfsprocessen: Deelnemers zullen leren hoe ze Microsoft Copilot effectief kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. Dit omvat het gebruik van Copilot voor het verbeteren van productiviteit, het stroomlijnen van workflows en het ondersteunen van besluitvormingsprocessen.
  3. Vaardigheden in AI en Process Mining: Deelnemers zullen vaardigheden ontwikkelen in het gebruik van AI-gedreven tools voor process mining en data-analyse. Ze zullen leren hoe deze technologieën kunnen worden ingezet voor het analyseren, begrijpen en optimaliseren van bedrijfsprocessen.
  4. Innovatie en Creatieve Probleemoplossing: De workshop zal deelnemers stimuleren om innovatief en creatief te denken bij het toepassen van AI-technologieën. De focus ligt op het gebruiken van Copilot voor het vinden van nieuwe oplossingen voor complexe zakelijke uitdagingen.
  5. Voorbereiding op Toekomstige Technologische Trends: Deelnemers zullen worden voorbereid op toekomstige trends in AI en digitale transformatie. Ze zullen inzicht krijgen in hoe ze voorop kunnen blijven lopen in de adoptie van nieuwe technologieën binnen hun organisaties.

Doelgroep:
Ambitieuze professionals met minimaal HBO werk- en denkniveau die klaar zijn om de volgende stap te zetten in de wereld van AI en technologie. 
U hoeft geen Microsoft expert te zijn echter kennis van de Microsoft producten en specifiek M365 is van belang als u het maximale wilt halen uit de workshop.

Enkele voorbeelden van praktijkcases
Een powerpoint presentatie laten genereren
Teksten vertalen
Je eigen chatbot maken
Foto’s en video’s genereren
Data analyseren
Beleidsdocumenten opmaken
Rapporten verbeteren
En nog veel meer

Indeling workshop
 

Tijd

Onderdeel

08.00-08.30

Inloop en kennismaking
Licht ontbijt
 

08.30-09.00

Introductie en Doelstellingen 

09.00-10.00

Presentatie/Theorie 

10.00-10.45

Eerste toepassingen/Praktijk 

10.45-11.00

Pauze/Snacks 

11.00-11.30

Vraagstuk oplossen/Praktijk 

11.30-12.00

Oefening/Praktijk 

12.00-13.00 

Lunch

13.00-14.30

(Groeps)oefeningen/Praktijk 

14.30-14.45

Pauze/Snacks 

14.45-16.00

Recap & Afsluiting:

  • Q&A-sessie
  • Evaluatie door deelnemers
  • Uitreiken van certificaten


Onze werkwijze
Zoals je van ons gewend bent zijn al onze workshops ontworpen om interactief en informatief te zijn, met ruimte voor vragen, discussie en het delen van ervaringen. Je zult waardevolle kennis opdoen die direct toepasbaar is in jouw organisatie.

Investering
Je investering voor deelname bedraagt EUR 195,-, exclusief BTW, per persoon
Inbegrepen zijn versnaperingen, drankjes, lunch in het restaurant van Marriott en een certificaat van deelname. Verder krijg je toegang tot ons E-learning platform.

Logistieke en overige informatie
De workshop wordt gehouden op woensdag 14 februari in CourtYard by Marriott aan de Anton Dragtenweg.  De inloop start om 08.00uur en we eindigen om 16.00uur.

Naast de gebruikelijke presentaties en groepsactiviteiten, krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen met Microsoft 365 apps en CoPilot. Zorg ervoor dat je je laptop meeneemt. Een Microsoft 365-account is essentieel voor deelname aan de workshop.

Om een goede interactie en kennisuitwisseling te garanderen is het aantal deelnemers beperkt tot 20, schrijf je dus vandaag nog in om verzekerd te zijn van een plaats.

Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Recente Berichten