Clear IT Solutions

Over Ons

Missie

Wij leveren op een integere, professionele en betrouwbare manier kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van informatietechnologie en management.

Wij helpen onze relaties die competenties te ontwikkelen zodat ze meer waarde kunnen toevoegen aan hun organisaties en hun gemeenschap.

Wij vervullen de wensen van onze relaties en helpen hen latente behoeften te ontdekken.

Onze betrouwbaarheid blijkt uit de kwaliteit van onze geleverde diensten en het nakomen van onze afspraken en toezeggingen.

Door onze efficiënte en doelgerichte aanpak zijn we in staat om een goed rendement te halen uit onze bedrijfsvoering.

Visie

Als klantgerichte, dienstverlenende onderneming op het gebied van ICT en management, heeft Clear een goede reputatie op de Surinaamse markt en daarbuiten. De klanten van Clear zijn partners geworden en waarderen de prijs/kwaliteit verhouding en de service die Clear ze biedt.

Onze oplossingen zorgen voor een doorbraak in het digitale transformatie proces van onze cliënten.

Clear wordt beschouwd als een excellente onderneming.

Kernwaarden

Bij alles wat we doen laten we ons leiden door onderstaande kernwaarden. Deze kernwaarden vertalen wij naar specifiek gedrag waarop onze relaties ons mogen toetsen.

Waarom Clear IT?

Onze “why” focust zich op het leveren van een wezenlijke bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties en individuen door middel van IT toepassingen. We vervullen een voortrekkersrol waar het gaat om introductie van digitale technologie.

Onze aanpak

In onze aanpak laten wij ons leiden door wat de partners “voorschrijven”. Wij gaan er vanuit dat de partners best practices hanteren en die vertalen wij dan naar onze cliënten.

Het gaat er bij ons niet om, om zoveel mogelijk klanten binnen te halen. Nee, het gaat om een beperkt aantal duurzame relaties op te bouwen waarbij bij beide partijen overtuigd zijn dat er op termijn een win-win situatie ontstaat.

Effectieve kennisoverdracht is een belangrijke factor voor succesvolle implementatie van de door u gekozen oplossing. Een vendor lock-in zullen wij nooit toestaan. Wij geven onze cliënten alle kennis en tools mee om zelf optimaal rendement te halen uit hun investering.

In een wereld die nooit stilstaat bieden wij onze relaties 24x7x365 support.