Diensten

Consultancy

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden welke onze software oplossingen bieden om het succes van uw organisatie te vergroten. De wereld is constant in beweging en uw organisatie ondervindt daar de invloeden van. Bent u toe aan “the next step” op het gebied van automatisering, verdere digitalisering, cloudtoepassingen en digitale transformatie dan zijn wij er om te luisteren naar u en uw eventuele vragen. Een goed advies is namelijk alleen mogelijk wanneer wij u en uw behoeften goed begrijpen. En dat kan alleen maar door in de eerste plaats goed te “luisteren”.

Naast luisteren laten wij u ook zien hoe het eventueel anders kan en wat anderen hebben gedaan om succesvol te worden.

Samen met u komen we tot een oplossing die het best past bij uw situatie.

Training

Om optimaal rendement te halen uit uw investering in software en andere digitale technologieën bieden wij diverse trainingen aan. Door uw mensen te trainen draagt u bij aan een beter werkklimaat waarin mensen optimaal kunnen presteren.

Onze trainingen hebben altijd een interactief karakter. Naast het leren werken met de tools is er altijd ruimte voor vragen en andere vormen van interactie. Dit zorgt ervoor dat mensen zelf praktische toepassingen bedenken aan de hand van hun eigen specifieke situatie.

Tussentijds en na afloop toetsen wij samen met u of de trainingen het gewenste resultaat hebben opgeleverd. We zoeken samen naar antwoorden op vragen zoals:

  • Hebben we iets geleerd?
  • Wordt het geleerde effectief toegepast in de praktijk?
  • Hebben de deelnemers het traject als plezierig ervaren?
  • Is er aantoonbaar gedragsverandering gerealiseerd?
  • Is onze performance verbeterd?

Support

Samen met onze partners bieden wij diverse software oplossingen aan op het gebied van financiële administratie, managementsystemen (Safety, Health, Environment, Quality ook wel Kwaliteit, Arbeid, Milieu), ERP en  Customer relationship management.

Onze oplossingen helpen bij het digitaliseren van de bedrijfsvoering dan wel uw digitale transformatie.

De juiste tool voor uw specifieke situatie. Implementatie binnen de afgesproken tijd. Deskundige begeleiding en ondersteuning voor, tijdens en na het traject.