Phronesys

Dé digitale tool
voor jouw HSEQ
-beheer

Phronesys onderscheidt zich op de markt door enkele unieke verkooppunten (USP’s) die het aantrekkelijk maken voor bedrijven die streven naar optimalisatie van hun kwaliteits-, veiligheids-, milieu-, en andere beheerssystemen conform de relevante ISO-normen en regelgevingen.

 1. Geïntegreerd Systeem: Phronesys biedt een alomvattend platform dat verschillende aspecten van bedrijfsbeheer integreert, zoals kwaliteit, veiligheid, milieu, voedselveiligheid, informatiebeveiliging, energie, human resources, en relatiebeheer. Dit zorgt voor een gestroomlijnde benadering van het beheer van HSEQ-certificaten en -processen.

 2.  
 3. Automatisering en Efficiëntie: Het systeem automatiseert en vereenvoudigt bedrijfsprocessen, wat leidt tot significante tijdsbesparingen en efficiëntieverbeteringen. Dit omvat automatische creatie van essentiële documenten, geautomatiseerd versiebeheer, en het genereren van automatische rapporten.

 4.  
 5. Cloudgebaseerde Toegankelijkheid: Phronesys is een cloudgebaseerde oplossing, waardoor gebruikers altijd en overal toegang hebben tot het systeem. Dit verhoogt de flexibiliteit en zorgt ervoor dat alle relevante gegevens en documenten altijd binnen handbereik zijn.

 6.  
 7. Meertaligheid: Het platform ondersteunt meerdere talen, waardoor het geschikt is voor internationale bedrijven of organisaties met een divers personeelsbestand. Dit vergemakkelijkt de communicatie en zorgt voor een bredere acceptatie binnen de organisatie.

 8.  
 9. Modulaire Opbouw: Phronesys is modulair opgebouwd, wat betekent dat bedrijven de specifieke modules kunnen kiezen die zij nodig hebben voor hun bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een op maat gemaakte oplossing die past bij de unieke behoeften van elke organisatie.

 10.  
 11. Expertise en Ondersteuning: Phronesys steunt op jarenlange expertise en biedt naast de software ook consultancydiensten aan. Dit helpt organisaties niet alleen bij de implementatie van het systeem, maar ook bij het behalen en behouden van de gewenste certificaten.

 12.  
 13. Veiligheid en Compliance: Het platform is ontworpen met een sterke focus op veiligheid (ISO 27001 gecertificeerd) en helpt organisaties te voldoen aan de relevante normen en regelgevingen. Dit omvat ook functies voor het beheer van vertrouwelijke documenten en geautomatiseerde goedkeuringsprocessen.

Deze combinatie van functies maakt Phronesys bijzonder aantrekkelijk voor organisaties die hun HSEQ-processen willen digitaliseren, stroomlijnen en optimaliseren, terwijl ze voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.

 

Stroomlijn uw HSEQ-processen, automatiseer workflows en krijg inzicht met onze ingebouwde analyses. Lees meer op de website van Phronesys.