Demo Phronesys

Phronesys komt naar Suriname!

In de derde week van juni zullen de COO van Phronesys, Dylan Verschaeren, en zijn collega afreizen naar Suriname om enkele demo’s van het Phronesys systeem en ook het VCA-Online platform te verzorgen. 

Graag willen wij u uitnodigen om een gratis demo bij te wonen van de Phronesys software en/of VCA Online.

Naast de demo’s zal er ook een interactieve workshop verzorgd worden over directiebeoordeling. De demo’s en workshop vinden plaats in Torarica. De demo’s zijn gratis toegankelijk, voor de workshop directiebeoordeling vragen wij een bijdrage.

Over Phronesys
Phronesys is een innovatieve organisatie die voorloper is op het gebied van digitalisering van managementsystemen en VCA-Online is het platform dat u kunt gebruiken om uw VCA-systeem op te zetten, te onderhouden en te verbeteren.

Op de speciale website voor de Dutch Caribbean en Suriname meer informatie.

 

Waarom Phronesys en/of VCA-Online?
Waarom zou u kiezen voor Phronesys software en/of VCA-Online? Excel-bestanden updaten, ingevulde formulieren verzamelen of rapporten aanmaken kan tijdrovend zijn. Met Phronesys stroomlijnt u de ISO-processen, automatiseert u workflows en krijgt u inzicht met ingebouwde analyses. U volgt alles op in één geïntegreerd systeem, van kwaliteit, veiligheid, milieu, voedselveiligheid tot informatiebeveiliging.

Het behalen of behouden van het ISO-certificaat wordt eenvoudiger, u heeft minder werk, boekt betere resultaten en voorkomt afwijkingen. Uw documenten zijn eindelijk op orde en de traceability verbetert. Zowel interne als externe auditors zullen blij zijn met uw managementsysteem.

Wij hopen u te mogen begroeten op onze demo’s en training in Torarica.

Mobiele app
Phronesys beschikt over een mobiele app. De werking ervan is eenvoudig. Iedereen kan de app gebruiken, meldingen doorgeven waar je ook bent en wanneer er iets gebeurt. Met de app altijd de informatie die je nodig hebt bij de hand. Erg handig voor doen van meldingen over afwijkingen, incidenten, werkplekinspecties en nog veel meer

Planning (wijzigingen voorbehouden)

Dinsdag 13 juni (ochtend) – Demo Phronesys – Gratis

Dinsdag 13 juni (middag) – Demo VCA-Online – Gratis

Woensdag 14 juni (gehele dag) – Workshop directiebeoordeling
Investering € 95,- p/p excl. BTW (inclusief lunch en certificaat)

Recente Berichten