Introductieworkshop – De Kracht van AI

Elke dag zet je je in om zoveel mogelijk taken af te handelen. Maar met de overvloed aan werk lijkt het alsof er nooit een einde aan komt. In de hectiek van de dag verlies je vaak het overzicht, waardoor je niet meer weet welke taken prioriteit hebben.

Stel je voor dat je deze chaos kunt omzetten in een gestructureerde en efficiënte werkdag. In onze introductieworkshop over Artificial Intelligence (AI) leer je hoe specifieke AI-tools zoals ChatGPT, Copilot en Perplexity je kunnen helpen om razendsnel informatie te verwerken, controle over je werk te krijgen en bewuste keuzes te maken over wat op welk moment jouw aandacht nodig heeft.

Na deze workshop heb je niet alleen een beter begrip van wat AI is, maar ook concrete tools en technieken om AI direct toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden. Dit zal resulteren in meer overzicht, minder stress en een significante verhoging van je productiviteit.

Wat kun je verwachten:

  1. Introductie tot AI-tools: Wat zijn ChatGPT, Copilot en Perplexity en waarom zijn ze relevant voor jou?
  2. AI in de Praktijk: Voorbeelden van hoe deze tools je dagelijkse werk kunnen vereenvoudigen.
  3. Hands-on Sessies: Praktische oefeningen om zelf aan de slag te gaan met ChatGPT, Copilot en Perplexity.
  4. Toekomstperspectief: Hoe AI-tools zich ontwikkelen en wat dit voor jouw vakgebied betekent.

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is bedoeld voor professionals die willen ontdekken hoe AI-tools hen kunnen ondersteunen bij het organiseren en uitvoeren van hun dagelijkse taken. Of je nu werkt in de administratie, marketing, sales, financiën of een andere discipline, tools zoals ChatGPT, Copilot en Perplexity hebben de potentie om jouw werkdag efficiënter en effectiever te maken.

Schrijf je nu in en ervaar zelf hoe AI-tools je kunnen helpen om meer controle en overzicht te krijgen in je werk!

Recente Berichten