Phronesys workshop key-users

In onze continue inspanning om de expertise en efficiëntie van onze key-users te verbeteren, zijn we verheugd je uit te nodigen voor een exclusieve workshop: “Mastering Phronesys: Voor Key-Users”. Deze sessie is speciaal ontworpen voor hoofdgebruikers zoals jij, die streven naar een diepgaande kennis en vaardigheden in het beheren van het Phronesys (ISO) managementsysteem.

Wat kun je verwachten?

De workshop biedt een grondige verkenning van geavanceerde functies en instellingen van Phronesys, waaronder:

  • Configuratie en Finetuning: Leer het systeem correct in te stellen en te optimaliseren door middel van juiste rechten en bevoegdheden.
  • Toegangs- en Bestandsrechten: Een diepere duik in HR toegangsrechten en documentbeheer, essentieel voor het waarborgen van de integriteit en veiligheid van je gegevens.
  • Implementatie van Workflows: Ontdek hoe je workflows voor nieuwe modules effectief kunt implementeren om je processen te stroomlijnen.
  • Personalisatie: Maak het systeem en dashboards eigen, voor een gebruikservaring die naadloos aansluit bij de behoeften van je organisatie.

We zullen interactief te werk gaan, zowel correcte als foutieve benaderingen bespreken, veelvoorkomende misverstanden uit de weg ruimen en praktische tips delen om je dagelijkse werk met Phronesys te vergemakkelijken.

Netwerken en Samenwerken: Een unieke kans om in contact te komen met andere Phronesys-gebruikers. Deel ervaringen, wissel ideeën uit en werk samen aan creatieve oplossingen.

Details van de Workshop:

  • Datum: Donderdag 14 maart 2024
  • Tijd: 08.00-16.00uur
  • Locatie: CourtYard by Marriott
  • Investering: € 95,- (ex BTW). Bij meerdere deelnemers van 1 bedrijf ontvangt u een fikse korting.

 

We moedigen je aan om deze kans te grijpen en deel uit te maken van deze verrijkende ervaring. Verbeter je vaardigheden, optimaliseer het gebruik van Phronesys binnen je organisatie en draag bij aan een effectiever managementsysteem.

Heb je vragen of wens je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de workshop.

Recente Berichten