Seminar Strategisch HRM

In een tijd waarin Suriname positieve ontwikkelingen doormaakt, is het cruciaal voor bedrijven om te investeren in hun belangrijkste bron: hun mensen. Talentontwikkeling en strategisch human resource management (SHRM) zijn essentieel om deze kans te grijpen. Daarom zijn wij verheugd om ons jaarlijkse SHRM-seminar aan te kondigen, een evenement dat niet in 2023 kon plaatsvinden, maar nu sterk terugkeert in 2024.

Veranderingen in zowel de publieke als private sector vereisen van HR-professionals een strategische visie en aanpak. Dit seminar is ontworpen om u te voorzien van de kennis en vaardigheden om HR binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen, in lijn met uw organisatiedoelen, missie en visie.

Ondanks de erkende waarde van SHRM als strategische business partner, worstelen veel HR-managers nog steeds met de balans tussen administratieve taken en strategische planning. Dit seminar biedt inzichten en oplossingen om deze uitdaging effectief aan te gaan, mede door inzet van moderne technologieën zoals AI en HR Analytics.

Sprekers en Onderwerpen

 • Reshma Ramkhelawan, M.Sc.: “HR & Digitalisering” en “De Evolutie naar People & Culture”
 • Lloyd Cameron: “Verbeteren van Performance met HR Analytics” en “AI/ChatGPT voor de Moderne HR-Professional”
 • Drs. Roy Laurens: “Het Belang van HRM in Organisatielijnen” en “HR-Business Partnership in de Praktijk”

Doelstellingen

 1. Verdiepen van Kennis over Strategisch HRM:

  • Het vergroten van inzicht en begrip bij de deelnemers over de kernaspecten en de nieuwste trends in Strategisch Human Resource Management (SHRM). Dit omvat onderwerpen zoals HR analytics, digitalisering binnen HR, en de evolutie van HR naar People & Culture.
 2. Toepassing van HR Analytics en AI:

  • Deelnemers uitrusten met praktische kennis en vaardigheden om HR analytics en kunstmatige intelligentie (AI) toe te passen binnen hun organisaties. Dit doel is gericht op het verbeteren van de besluitvorming en de prestatiebeoordelingen binnen HR-afdelingen.
 3. Ontwikkelen van Strategische HR-vaardigheden:

  • Het stimuleren van de ontwikkeling van strategische vaardigheden bij HR-professionals, zodat ze effectiever kunnen bijdragen aan de organisatiedoelstellingen en kunnen fungeren als strategische business partners binnen hun organisaties.
 4. Netwerken en Kennisuitwisseling:

  • Het faciliteren van netwerkmogelijkheden en kennisuitwisseling tussen de deelnemers en sprekers. Dit omvat het bevorderen van discussies en samenwerking tussen HR-professionals uit verschillende sectoren en organisaties in Suriname.
 5. Implementatie van Innovatieve HR-Strategieën:

  • De deelnemers in staat stellen om innovatieve en effectieve HR-strategieën te ontwikkelen en te implementeren die aansluiten bij de missie, visie en doelen van hun organisaties. De focus ligt hierbij op het integreren van moderne technologieën en het aanpassen aan veranderende organisatiebehoeften.

Doelgroep:
Dit seminar is bij uitstek geschikt voor directeuren, HR-professionals, managers en iedereen met interesse in de dynamische wereld van HR.

Programma

TijdOnderdeel
08.00-08.30

Inloop met licht ontbijt

08.30-09.00

Introductie en Doelstellingen

09.00-10.00

Organisatie-ontwikkeling – Drs. Roy Laurens 

10.00-10.45

HR onder invloed van digitalisering – Reshma Ramkhelawan M.Sc.

10.45-11.00

Pauze

11.00-11.30

HR Analytics – Lloyd Cameron

11.30-12.30

Oefening/Praktijk/Discussie

12.30-13.30

Lunch
13.30-14.30

Van HR naar People & Culture – Reshma Ramkhelawan M.Sc.

14.30-15.30

Intro ChatGPT/AI 4 HR – Lloyd Cameron

15.30-16.00

Afsluiting:

 • Q&A-sessie voor deelnemers.
 • Evaluatie van de training door deelnemers.
 • Uitreiken van certificaten aan deelnemers.

Onze werkwijze
Zoals je van ons gewend bent zijn al onze events, workshops, seminars etc. ontworpen om interactief en informatief te zijn, met ruimte voor vragen, discussie en het delen van ervaringen. Je zult waardevolle kennis opdoen die direct toepasbaar is in jouw organisatie.

Investering
Je investering voor deelname bedraagt EUR 295,- per persoon (exclusief BTW)

Inbegrepen zijn versnaperingen, drankjes, lunch in het restaurant en een certificaat van deelname. Verder krijg je toegang tot ons E-learning platform.

Logistieke en overige informatie

Het seminar van 23 februari is binnen twee dagen volgeboekt!

Een extra seminar wordt gehouden op donderdag 7 maart 2024 in Courtyard by Marriott. De inloop start om 08.00uur en we eindigen om 16.00uur.

Naast de gebruikelijke presentaties en groepsactiviteiten, krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen met enkele tools, waaronder ChatGPT. Zorg ervoor dat je je laptop meeneemt. Een ChatGPT en/of Microsoft 365 account is aan te bevelen.

Om een goede interactie en kennisuitwisseling te garanderen is het aantal deelnemers  beperkt tot 20 schrijf je dus vandaag nog in om verzekerd te zijn van een plaats.

Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Recente Berichten