Leidinggeven aan verandering

Tijdens deze interactieve masterclass zullen Roy Laurens en Reynold Chandansingh met u van gedachten wisselen over de uitdagingen en kansen bij verandering. Een sessie met een praktische insteek en veel praktische tips die u direct kunt toepassen.

Leidinggeven aan verandering
Leiderschap is primair gericht op beweging en het veranderen van anderen. Leiderschap in de context van organisatieverandering is dus het beïnvloeden van het gedrag van (een groep) personen om doelen te bereiken, de organisatiedoelen. Dit beïnvloeden van gedrag gebeurt door gebruik te maken van bepaalde leiderschapsstijlen, eigenschappen en motieven, en door het uitvoeren van verschillende activiteiten die ‘er echt toe doen’.
Hoe kunnen organisaties hun voortbestaan in deze onzekere tijden veilig stellen en de hevige crisis benutten om er versterkt uit te komen? Er zijn nu geen tijd noch middelen beschikbaar om ‘luxe’ (nice to have) organisatie ontwikkelingen te plegen. De sleutel naar succes is het (top)management dat nieuwe invulling moet geven aan de zijnswaarde van de organisatie, nu en in de toekomst. Uitmuntend leiderschap is key. Hierover willen we het in de masterclass hebben. Onder andere komen de volgende vragen aan de orde.

Waarom veranderen? De crisis bedreigt het voortbestaan van elke organisatie. Er is een nieuwe visie op de toekomst nodig.

Waartoe veranderen? Een gezonde organisatie die weet waarvoor het staat en gaat. Een inspirerend en haalbaar toekomstperspectief. Mensen moeten weer volop gemotiveerd zijn en trots op hun organisatie.

Hoe veranderen? Vooral geen paniek. Gepast en effectief leidinggeven aan de verandering! Maak als (top)management helder voor een ieder hoe de organisatie ervoor staat en welke acties moeten worden ondernomen.

Doelgroep
Leidinggevenden, bestuurders, toezichthouders, ondernemers.

Investering
Uw investering voor deelname bedraagt USD 95.- per persoon exclusief BTW.

Logistieke en overige informatie
De masterclass wordt gehouden op donderdag 2 februari van 09.00-12.00 uur in Royal Torarica.

Om een goede interactie en kennisuitwisseling te garanderen is het aantal deelnemers beperkt tot 10.

 

Recente Berichten