ChatGPT workshops

ChatGPT Workshops

Na het succes van onze workshop “AI en ISO” introduceren Cyril Soeri (SOKA) en Lloyd Cameron (Clear IT Solutions/Excel Suriname) een reeks van drie nieuwe workshops. Deze zijn gericht op het effectief benutten van Artificial Intelligence (AI), en in het bijzonder ChatGPT, binnen je professionele omgeving.

Workshopreeks:

 1. ChatGPT en ISO – dinsdag 28 november
 2. ChatGPT voor Financiële Professionals & Auditors – woensdag 29 november
 3. ChatGPT voor Excel – donderdag 30 november

De workshops zijn afzonderlijk te volgen.

ChatGPT en ISO
Met de opkomende ontwikkelingen in sectoren zoals olie en gas, is ISO-certificering essentieel voor Surinaamse organisaties. Deze workshop belicht hoe ChatGPT je ISO-managementsysteem kan optimaliseren en je organisatie kan positioneren voor succes, zowel lokaal als internationaal. Je krijgt een overzicht van ChatGPT en haar capaciteiten. Verder laten we zien hoe deze AI-tool je kan helpen bij het voorbereiden van audits, schrijven van beleid, analyseren van gegevens, interpreteren van normparagrafen en nog veel meer.

ChatGPT 4 Financials & Auditors
In een tijdperk waarin financiële gegevens in overvloed aanwezig zijn, biedt de workshop “ChatGPT 4 Financials & Auditors” professionals de tools om deze data effectief te beheren en interpreteren. Deze sessie is specifiek ontworpen voor financiële experts en auditors en richt zich op het integreren van ChatGPT in financiële processen. Deelnemers leren hoe ze met behulp van AI financiële rapporten kunnen optimaliseren, gegevensanalyses kunnen versnellen en auditprocessen kunnen verfijnen. Door de kracht van ChatGPT te combineren met financiële expertise, worden de deelnemers uitgerust met de vaardigheden om hun financiële processen naar een hoger niveau te tillen. We gaan aan de slag met het opstellen van financiële modellen en scenario-analyses, we laten ChatGPT suggesties doen voor het optimaliseren van de cashflow, kengetallen berekenen, ChatGPT gaat ons helpen bij het lezen van jaarrekeningen, opstellen van steekproeven, opstellen van auditwerkdocumenten en nog veel meer.

ChatGPT 4 Excel
De workshop “ChatGPT 4 Excel” is ontworpen voor professionals die de kracht van Artificial Intelligence willen integreren in hun dagelijkse Excel-werkzaamheden. Deelnemers krijgen hands-on ervaring met hoe ChatGPT kan helpen bij het automatiseren van complexe Excel-taken, het genereren van geavanceerde analyses en het creëren van dynamische rapporten. Deze sessie biedt zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden, waardoor Excel-gebruikers hun efficiëntie en productiviteit aanzienlijk kunnen verhogen. Het is een onmisbare workshop voor iedereen die de volgende stap in Excel-expertise wil zetten. Aan de orde komen onderwerpen als AI in Excel, maken van macro’s en scripts mbv ChatGPT, automatiseren van taken in Excel, ChatGPT gebruiken voor data-analyse, maken van (complexe) formules en nog veel meer.

Doelstellingen

 1. Kennisoverdracht over AI: De deelnemers begrijpen de basisprincipes van Artificial Intelligence en hoe deze technologie de hedendaagse bedrijfsvoering transformeert.

 2. Praktische Toepassing: Deelnemers leren specifieke tools en technieken, zoals ChatGPT, effectief in te zetten binnen hun vakgebied, of dat nu ISO-management, financiën, auditing of Excel is. En daarmee dragen ze bij aan het verbeteren van de efficiency, effectiviteit en prestaties van deelnemer en het team

 3. Procesoptimalisatie: De workshops zullen strategieën en best practices benadrukken om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te verbeteren door middel van AI-integratie.

 4. Interactieve Ervaring: De workshops bieden een hands-on leeromgeving waarbij deelnemers actief betrokken zijn, vragen kunnen stellen en real-world problemen kunnen bespreken.

 5. Netwerken en Samenwerking: De deelnemers krijgen de gelegenheid om te netwerken met vakgenoten, ideeën uit te wisselen en potentieel samenwerkingsverbanden te vormen voor toekomstige projecten.

Doelgroep:
Onze workshops richten zich op professionals die streven naar digitalisering en optimalisatie in hun werkzaamheden. Dit omvat directieleden, bestuurders, kwaliteitsmanagers, HSEQ-officers, financiële experts, auditors en consultants. De inhoud is bijzonder relevant voor individuen die actief betrokken zijn bij procesverbetering, data-analyse en rapportage binnen hun organisaties. Zowel ervaren gebruikers van tools zoals Excel en PowerBI als nieuwkomers op het gebied van Artificial Intelligence zullen waarde vinden in de aangeboden sessies. De workshops zijn ook geschikt voor degenen die geïnteresseerd zijn in het benutten van de nieuwste technologieën, zoals ChatGPT, om hun operationele efficiëntie en strategische besluitvorming te verbeteren.

Indeling workshops
Voor elke workshop hanteren wij dezelfde dagindeling:

TijdOnderdeel

08.00-08.30

Inloop en kennismaking

08.30-09.00

Introductie en Doelstellingen

09.00-10.00

Presentatie/Theorie

10.00-10.45

Praktijk

10.45-11.00

Pauze

11.00-11.30

Vraagstuk/Praktijk

11.30-12.30

Oefening/Praktijk

12.30-13.30

Lunch
13.30-14.30

Groepsoefening

14.30-15.30

Recap/Praktijk

15.30-16.00

Afsluiting:

 • Q&A-sessie voor deelnemers.
 • Evaluatie van de training door deelnemers.
 • Uitreiken van certificaten aan deelnemers.

Onze werkwijze
Zoals je van ons gewend bent zijn al onze workshops ontworpen om interactief en informatief te zijn, met ruimte voor vragen, discussie en het delen van ervaringen. Je zult waardevolle kennis opdoen die direct toepasbaar is in jouw organisatie.

Investering
Je investering voor deelname bedraagt EUR 295,- per persoon per workshop.
Neem je deel aan 2 workshops, dan is de investering EUR 495,-
Voor deelname aan alledrie workshops betaal je EUR 695,-.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Inbegrepen zijn versnaperingen, drankjes, lunch in het restaurant en een certificaat van deelname. Verder krijg je toegang tot ons E-learning platform.

Logistieke en overige informatie
De workshops worden gehouden van dinsdag 28 november tot en met donderdag 30 november a.s. in de Multipurpose Room van  Torarica. De inloop start telkens om 08.00uur en we eindigen om 16.00uur.

Naast de gebruikelijke presentaties en groepsactiviteiten, krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen met ChatGPT. Zorg ervoor dat je je laptop meeneemt. Een ChatGPT-account is essentieel voor deelname aan de workshops.

Om een goede interactie en kennisuitwisseling te garanderen is het aantal deelnemers per workshop beperkt tot 14, schrijf je dus vandaag nog in om verzekerd te zijn van een plaats.

Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Recente Berichten