Leadership Seminar

Leadership Seminar

Na de ongekende successen van onze SHRM-seminars in februari en maart, en de uitermate positieve feedback, zijn wij verheugd om een inspirerend seminar aan te kondigen dat gericht is op actie, interactie en inspiratie. Dit seminar daagt leiderschap uit in tijden van significante organisatorische veranderingen, een realiteit waarmee Suriname zich momenteel geconfronteerd ziet.

Vragen die we verkennen:

 • Beschikken we over de benodigde leiders?
 • Zijn deze leiders voorbereid op de uitdagingen van morgen?
 • Hoe kunnen we het beste uit onszelf en onze teams halen in deze voortdurend veranderende situatie?

 

Facilitators en Onderwerpen:

 • Drs. Roy Laurens: Verandermanagement
 • Lloyd Cameron: ChatGPT als jouw personal assistant en coach
 • Drs. Sharmila Ramadhin: Het beste halen uit jezelf en je team

 

Doelstellingen:

 1. Versterken van Leiderschapsvaardigheden in Veranderende Omgevingen: Deelnemers zullen inzicht krijgen in de kerncompetenties van effectief leiderschap binnen een snel veranderende organisatorische context. Ze zullen leren hoe ze adaptief en veerkrachtig kunnen zijn in het gezicht van onzekerheid en verandering.
 2. Toepassen van Innovatieve Technologieën voor Leiderschapsondersteuning: De deelnemers zullen praktische ervaring opdoen met het toepassen van geavanceerde technologieën, zoals ChatGPT en de app van Management Drives, om leiderschapsprocessen te ondersteunen en te optimaliseren. Ze zullen leren hoe deze tools kunnen dienen als persoonlijke assistenten en coaches in hun leiderschapsrol.
 3. Ontwikkelen van Strategieën voor Verandermanagement: Het seminar zal de deelnemers uitrusten met strategieën en methodologieën om effectief leiding te geven aan verandermanagementinitiatieven. De focus zal liggen op het navigeren door organisatorische transformaties en het stimuleren van positieve verandering.
 4. Bevorderen van Teamontwikkeling en Prestaties: Deelnemers zullen technieken leren om het potentieel van hun teams volledig te benutten. Dit omvat het identificeren van individuele sterktes binnen teams en het creëren van een omgeving die innovatie, samenwerking en hoge prestaties bevordert.
 5. Persoonlijke Groei en Leiderschapsontwikkeling: Dit seminar heeft als doel om persoonlijke groei en zelfreflectie te stimuleren, waardoor deelnemers hun eigen leiderschapsstijl kunnen evalueren en verbeteren. Ze zullen leren hoe continue zelfontwikkeling kan bijdragen aan hun effectiviteit als leider in een veranderende wereld.

 

Doelgroep:
Dit seminar is primair gericht op leidinggevenden die voorop willen lopen in de transformatie van hun organisaties.

Programma

TijdOnderdeel
08.00-08.30 Inloop met licht ontbijt
08.30-09.00 Introductie en Doelstellingen
09.00-10.45 Presentaties door Facilitators (details volgen)
10.45-11.00 Pauze
11.00-12.30  Interactieve Sessies (details volgen)
12.30-13.30  Lunch
13.30-15.30 Workshop & Hands-on Sessies (met eigen laptop)
15.30-16.00 Afsluiting: Q&A, Evaluatie en Certificaatuitreiking

Onze werkwijze
Zoals je van ons gewend bent zijn al onze events, workshops, seminars etc. ontworpen om interactief en informatief te zijn, met ruimte voor vragen, discussie en het delen van ervaringen. Je zult waardevolle kennis opdoen die direct toepasbaar is voor jouzelf en in jouw organisatie.

Investering
Je investering voor deelname bedraagt EUR 295,- per persoon (exclusief BTW)
Inbegrepen zijn versnaperingen, drankjes, lunch in het restaurant en een certificaat van deelname. Verder krijg je toegang tot ons E-learning platform.

Logistieke en overige informatie
Het seminar wordt gehouden op woensdag 15 mei 2024 in Courtyard by Marriott. De inloop start om 08.00uur en we eindigen om 16.00uur.

Naast de gebruikelijke presentaties en groepsactiviteiten, krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen met enkele tools, waaronder ChatGPT. Zorg ervoor dat je je laptop meeneemt.

Om een goede interactie en kennisuitwisseling te garanderen is het aantal deelnemers  beperkt tot 24 schrijf je dus vandaag nog in om verzekerd te zijn van een plaats. Let op ons vorige seminar was binnen 3 dagen volgeboekt.

Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Recente Berichten