AI Seminar United Business Fair

Kunstmatige intelligentie: De toekomst van het Surinaamse bedrijfsleven

Kunstmatige intelligentie (AI) is een snelgroeiende technologie met de potentie om de manier waarop we werken en leven radicaal te veranderen. Ook het Surinaamse bedrijfsleven kan profiteren van AI, maar om dit te doen is het belangrijk om te weten hoe AI werkt en hoe deze kan worden geïmplementeerd.

Op 10 maart 2024 organiseert Clear IT Solutions een seminar over de implementatie van AI. Dit seminar is bedoeld voor ondernemers, leidinggevenden en andere professionals uit het Surinaamse bedrijfsleven die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van AI.

Het seminar biedt een evenwichtige mix van educatieve inhoud, praktische voorbeelden, en interactieve sessies. Het programma omvat onder andere de volgende onderwerpen:

  • Wat is AI?
  • Hoe wordt AI momenteel toegepast in het bedrijfsleven?
  • Voorbeelden van AI-toepassingen relevant voor Surinaamse bedrijven
  • Succesvolle AI-implementaties
  • Specifieke uitdagingen en kansen voor AI in Suriname
  • Hoe een basis AI-strategie te ontwikkelen
  • Met welke tools kan ik direct aan de slag

De spreker op het seminar is deskundig op het gebied van AI en heeft ruime ervaring met de implementatie van digitale technologie in het bedrijfsleven. Hij zal de deelnemers voorzien van waardevolle informatie en inzichten.

Het seminar is een unieke kans om meer te weten te komen over de mogelijkheden van AI voor het Surinaamse bedrijfsleven. Het is een must voor iedereen die zijn bedrijf wil voorbereiden op de toekomst.

Aanmelden

Aanmelden voor het seminar kan via https://forms.office.com/r/XJdm1CZQ33

De investering voor deelname bedraagt USD 50.- per persoon.

Over Clear IT Solutions

Clear IT Solutions is een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van het Surinaamse bedrijfsleven. Het doel van de organisatie is om ondernemers en leidinggevenden te ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties door middel van toepassing van moderne technologie.

Het bedrijf organiseert regelmatig seminars en workshops over relevante onderwerpen voor het bedrijfsleven.

Recente Berichten